nedjelja, 17. travnja 2011.

coachella 2011.

Coachella je glazbeni festival u Kaliforniji koji već tradicionalno traje 3 dana. Na njemu ce/su se ove godine pojavili The Kings Of Leon, The Black Keys, The Chemical Brothers, The Two Door Cinema Club, Ellie Goulding, Foster The People, Neon Trees, Arcade Fire, The National i otprilike 200 drugih.

No skupljanje puno mladih bendova nije jedina dobra stvar kod Coachelle. Već je dobro znano da se svake godine skuplja masa poznatih ličnosti koji ponosno šeću pokazujući svoje ležerno izdanje.













soffi.

subota, 9. travnja 2011.

jedan po jedan.




prsten-accessorize
vesta-vintage
torba-accessorize
hlacice-topshop
remen-vintage
narukvice-DIY & accessorize
trakica-DIY
hulahopke-no name
soffi. ;*

jedan od onih piknika

mature. nije bilo škole. šta ćemo radit!?! piknik. može. oke ti donesi cugu. ja ću napolitanke. neka ona donese čokoladu. reci njemu da uzme deke.










divno popodne.

top- mango
traka za kosu- vintage
naočale- topshop
šuze- all star
ogrlice- accessorize
suknja- H&M
torba- vintage

soffi.

četvrtak, 7. travnja 2011.

zg.

vrlo ponosna na nađenu sliku u stilistu.
jednodnevni izlet u zagreb. menstrualni bolovi. razgovori sa majkom o tome jesam li dovoljno jela.
nalaženje sa frendicom nakon 8 mjeseci. razgovori. kave. sparina. vožnje tramvajima. botaniči vrt.
povratak u rijeku. krevet <3.

soffi.

utorak, 5. travnja 2011.

bohemian

Ja ga obožavam. Već sam pisala o tome, kako se jednog dana želim preselit u stan i bit će šaren, sa milijun detalja. Ali nije stvar samo u prostoru već i u odjeći...Jedna moja frendica došla je neki dan i samo mi pružila u ruke leopard Ray-ban naočale od svoje mame kad je bila mlada i rekla - vidi što piše. Pogledam i vidim bohemian. Posvuda je..











soffi.

ponedjeljak, 4. travnja 2011.

umirem.


soffi.

vikend

Proljeće. To. 24 stupnja na mom balkonu. Mature -  no school!. Frendica, ja i palačinke sa limunom i puretina sa...(svim začinima koje smo mogle pronaći, uključujući i čaj od limuna i đumbira). Ručak u Istri. Branje šparoga. Jedenja šparoga. Ogroman zeleni gušter. Nova crna suknja. Iscjeđena naranča. Hamburger samo za mene. Frendica u suzama. Zadaća. Krojenje torbica. Narukvice od ostataka. Gumbići. Briškula.(neznam igrat). Vikend.

soffi.

subota, 2. travnja 2011.

gimnazija

Volim školu. Koliko god mi ona muke u životu zadavala, volim ju.
Imam krovni prozor i svako se jutro budim u 6,30. Pošto sada dan započne svoje trajanje malo prije u to vrijeme već je sunce. Prva pomisao je - nije alarm zvonio, zakasnila sam. Ali nisam, samo mi je metabolizam poremećen pa se ranije dižem od iritantne zvonjave. Navučem na sebe ono o čemu sam razmišljala dan prije. Pojedem čokolino. Natjeram se. To je više mamina naredba, nego moja volja. Dovučem se do stanice, bas. Škola. Na stvari ne gledam cjelokupno. Tako se samo sve iskomplicira. Detalji su zanimljiviji. I kod odjeće i kod odlaska u školu. Guranje velikih vrata je jedna od izrazito dobrih stvari. Neko ti pomogne, ti pomogneš nekome. Uđeš u školu i skužiš da pred razredom štreberi samo prepisuju zadaću. Neda ti se prepirat s njima i ponovno se vraćaš na ulicu.. Udišeš miris kiše, forneta, pizza, kapučina, cigara...

soffi.

kolači

Dakle. Očito je da smo se sad svi zaljubili. Kako nećemo. MIU MIU cipele su preslatke, ženstvene, trebale bi postojat pjesme koje su njima nadahnute. Izgledaju kao oni maleni cupcake-i na onim promocijama koje je ljudima žao pojesti jer su tako neodoljivi. Za mene su to ove cipele - kolači.

soffi.