nedjelja, 24. lipnja 2012.

WISHLIST



Često se zanesemo kada stigne sezona sniženja. Kupujemo stvari koje vjerojatno nećemo često nositi zato jer su posebnijih modela, printova ili pak materijala. Malo sam razmislila o ključnim komadima u svakoj garderobi koje bih voljela nabaviti. 

Crna kožna jakna je na prvom mjestu moje liste želja već nekoliko mjeseci. Jednostavna je i daje onaj "tomboy" štih koji obožavam svim kombinacijama.

Primjetila sam da podosta žena ne voli pretjerano ženske modele košulja pa ih kupuje na muškim odjelima. No te košulje nam često mogu biti preširoke ili predugačke tako da vam savjetujem da ih potražite na dječjem odjelu za dječake.
i
Ružičaste naočale su pravi statement komad kojeg ću se svakako potruditi pronaći.

Želite li vi pronaći neki određeni komad na ljetnim sniženjima?

soffi.


subota, 23. lipnja 2012.

BLUE


Za jučerašnji izlazak sa prijateljicom na sladoled i šetnju odabrala sam omiljenu plavu košulju, hlačice i Lju torbicu. Mislim da uz ležerne situacije najbolje odgovaraju upravo opuštene kombinacije.

košulja, ogrlica - H&M
hlačice - topshop
cipele - vintage
torbica - Lju

soffi.

četvrtak, 21. lipnja 2012.

DAY AT THE BEACH


Odlazak na plažu najbolji je način obilježavanja prvog dana ljeta. Moje prijateljice Dora i Petra i ja smo se odlično zabavile. Ove spontane i pomalo komične fotografije odlično prikazuju atmosferu kojom sam danas bila okružena.

kupaći kostim - calzedonia

soffi.

utorak, 19. lipnja 2012.

heaven is overrated.


Rijeku su ovih dana opsjele visoke temperature. Stvarno neznam u kakva bi atmosfera bila na školskim satovima da nastava još uvijek traje.
Ali dobro ne žalim se, sada konačno imam vremena za izlaske i kave sa prijateljima, san i uživanje. Također se jako veselim uskorom buvljaku u Harteri i sezonskim sniženjima. Planirate li vi uhvatiti neki odličan komad po niskoj cijeni? :)

soffi.

petak, 8. lipnja 2012.

look up!


Iako sam sa vama već podijelila fotografije iz Budimpešte nisam mogla ne pokazati vam ove. Sve što mogu reći je da sam pravo oduševljenje doživjela kad mi je pogled bio uperen prema nebu.

soffi.

četvrtak, 7. lipnja 2012.

COLOR MY LIFE WITH A CHAOS OF TROUBLE


Uz fotografije jutarnje kombinacije donosim vam i jednu lijepu vijest. Ovu subotu u sklopu tradicionalne riječke manifestacije Fiumanke na Gatu Karoline Riječke će se održati i sajam ArtBazaar. ArtBazaar je sajam kreativaca koji se održava svakih mjesec dana no osim što će se ovog puta on zauzeti svoje mjesto  tik do mora punog jedrilica bit će i prepun novih kolekcija mladih i kreativnih dizajnera. 

ogrlica, suknja - H&M
vesta- vintage

soffi.

subota, 2. lipnja 2012.

IZNAD DUNAVA


Već neko vrijeme pokušavam pronaći savršenu statement ogrlicu. Konačno sam pronašla svoj primjerak u H&M-u u Budimpešti i već se nekoliko dana ne odvajam od njega. Glavni razlog zašto su takvi komadi nakita postali iznimno popularni je trenutni "cool efekt" kojim i najjednostavnije kombinacije izgledaju fantastično sa statement ogrlicom.

top, kardigan, ogrlica - H&M
hlačice - topshop
torba - aldo
tenisice - superga

soffi.
FACEBOOK