srijeda, 31. kolovoza 2011.

navršenih 16.

Jučer, 30. 08., sam slavila 16. godina. Ukusne osvježavajuće Limone, ružičasti rođendanski šeširići, pokloni, mirišljavi sapuni...
Nemam još slike sa slavlja ali kada ih nabavit, stavljam.

Ali htjela sam danas pričati o ovome. Moje divne prijateljice kupile su mi toliko neodoljiv poklon da sam jednostavno morala nešto napisati o njemu. Hvala cure!:*


Divan i krasan poklon paket iz Lush-a na temu svemira.


Unutra je sapun u obliku zvijezde i kugla za kupku u obliku planeta. Moram spomenuti da čim otvorite kutiju predivan miris ispuni prostoriju i iz kutije ispadaju šljokice. Divota.


Također tu je i prospekt sa popustima i raznim savjetima kako doprinjeti očuvanju prirode s ponovnim korištenjem ili recikliranjem onoga što se nalazi u toj kutiji.


Razmišljala sam o objavljivanju slika ostalih poklona al mi se čini nekako preprivatno. Hvala svima na ljepim željama i poklonima.

Htjela sam se također pohvaliti tekstom u Wannabe magazinu o stilu hrvatskih modnih blogera. I gle čuda ja sam se našla tamo. Imam nekakvih problema sa učitavanjem ali evo što su napisali.

Leonarda Komen ispisuje stranice bloga koji nosi naziv “Soffisinglestyle”. U ovoj kreativnoj riznici možete pronaći ideje kako da u vaš životni prostor unesete male izmene, te kako da na staroj obući uradite mali makeover. Lepršave, udobne haljine, bluze, teksas šortsevi i raznovrsni aksesoari - u najkraćim crtama opisuju stil autorke pomenutog bloga. Ovog leta, kao omiljeni modni detalj izdvaja šešir upotpunjen neobaveznim, nemirnim loknama.

soffi.

Broj komentara: 5 :