utorak, 31. svibnja 2011.

Opatijske barufe

Petak i subota željno su se isčekivali već duže vrijeme. Čak ni uobičajni riječki pljusak nije upropastio zabavu. Odlična zabava, najdraže osobe, kul izvođači i kvalitetna i raznovrsna muzika. Slike su sa facebook fan stranice i neta. Uživajte!














soffi. :*

My Mom, Style Icon

Mame su također ljudi, i to jako ljepo obučeni ljudi. Prije nego što su nas donjele na planetu nosile su bikinije, prekratke minice, trapezice, a neke se još uvijek toga nisu odrekle. Bazirano na istraživanju poznate blogerice Piper Weiss nastala je knjiga sa preko 200 starih fotografija gdje nam majke pokazuju kako se to zapravo radi. Savršen dar za mamu, prijateljicu, kćer, baku koji dokazuje da su majke najveće ikone stila u životu odrastajućih djevojčica.




soffi.

nedjelja, 29. svibnja 2011.

za vikend








Nadam se da još uvijek uživate u vikendu. Ja svakako.

Soffi.

ponedjeljak, 23. svibnja 2011.

Irena Vucinic Art Jewelry

 Definitivno jedan od najljepših i najženstvenijih nakita koji sam ikad uočila. Sve je ručni rad mlade Irene Vučinić koji se može nabavit po prihvatljivim cijenama. Boje su većinom pastelno roze i krem, a upravo su za tim bojama svi poludjeli. Za oko su mi nekeko najviše zapeli prsteni. Više informacija na http://www.facebook.com/pages/Irena-Vucinic-Art-Jewelry/124130064302401?sk=wall#!/pages/Irena-Vucinic-Art-Jewelry/124130064302401











soffi.

nedjelja, 22. svibnja 2011.

ljupkine lju torbice

Pošto je Ljupka meni pomogla kad sam tek počela sa blogom, ja sam odlučila i njoj. Ljupka je jedna od najkreativnijih osoba koje pišu blog. To se vidi iz samog njenog smisla za detalje, boje i dezene. A kreativne osobe nemogu samo sjedit prekriženih ruku, one moraju stvarat, pa tako i ona stvara. Njezine torbice su otkvačene i slatke. Baš kao i ona. Više informacija na njezinom blogu. http://www.guerrillagirl.net/


soffi.

mint

Ako nešto obožavam onda je to ova boja. Podsjeća me na ljeto, more, nebo, lak za nokte, kolače, šalice za čaj i ljubičice. Soba mi je obojana u toj nijansi. Sa sestrom sam neki dan komentirala kako mi se sviđa taj kardigan u Zari i ona mi ga je kupila idući dan. Fotografije su lošije i malo ih je, zbog žurbe i prejakog sunca. Idući put kad isfuram ovaj outfit ću se ponovno slikat da se bolje vidi.


bluza - vero moda.
vesta - zara
suknja - H&M
nakit - accessorize & DIY.

soffi.:*

H&M fall/winter 2011















Jedan od najpoznatijih high-street lanaca je objavio fotografije odjeće koju ćemo nositi nakon ljeta. Kao i inače zimski komadi su u nenemetljivim zemljanim tonovima. Osobni favoriti su mi plavi pulover, kožno-vunene rukavice, suknja, čarape u boji, vuneni šešir i bež cipele. Također me jako veseli što su na neke pulovere stavili kragnice sa perlicama. Pošto nisam ljubitelj sveopćeg zatamnjenja što se tiče odjevanja kad krenu malo hladniji dani. Ovaj outfit mi je idealan. Znaimljiv, decentan i retro. A cipele su božanstvene.

soffi.