nedjelja, 6. svibnja 2012.

top three - inspo.

Često se pitam otkuda ljudi izvlače inspiraciju za svakodnevno odijevanje i svaki put dolazim do drugačijih odgovora. Odlučila sam vama pokazati koje osobe mene inspiriraju.

EVA FONTANELLI
  
Scott Schuman (The Sartorialist) uspoređuje šarm ove urednice talijanskog Elle-a sa šarmom Audrey Hepburn, te dodaje kako Eva uspijeva kombinirati sve što u modnoj teoriji nije moguće. Evine kombinacije nemojte pokušavati kopirati već u njima istinski uživajte.

KATE FOLEY
Kate Foley osim što radi za jednu od najposebnijih modnih trgovina, Opening Ceremony, ona se ističe i jedinstvenim stilom. Voli pamučne, prozačne haljinice koje podsjećaju na spavaćice i bijele kratke čarapice koje gotovo uvijek nosi sa visokim potpeticama. Također živi u predivno uređeno stanu u popularnoj njujorškoj četvrti Wiliamsburg. Detaljniji pogled na njezin dom obavezno pogledajte ovdje, a na njezin ormar ovdje.



AIMEE SONG

Blogerica sa Song of style-a i dizajnerica unutarnjih interijera koja obožava šarenilo, zanimljive uzorke i kombiniranje vintage i modernih komada. Njezin stil odiše svježinom i optimizmom jer skoro pa svakodnevno objavljuje postove iz sunčanog L.A.-a i San Francisca.


soffi. <3

FACEBOOK.

Broj komentara: 6 :