subota, 19. listopada 2013.

6 MOVIES EVERY GIRL SHOULD WATCH

CLUELESS
Ovo je film koji vam nikad neće dosaditi. Radnja prati skupinu popularnih srednjoškolki u njihovim svakodnevnim odlascima na tulume i u šoping centre. Djevojke su izrazito razmažene na uobičajan holivudski način, ali ih nećete zamrziti već ćete tijekom cijelog filma navijati za njih. Ako ništa drugo, film vam može poslužiti kao odlična inspiracija za skori Halloween. 

SINGLES

Singles je moj najdraži film. Znam doslovno svaku rečenicu, svaku scenu i mogla bih ga gledati svaki dan. Glavna radnja vrti se oko skupine dvadesetogodišnjaka iz Seattle-a koji pokušavaju pronaći ljubav, zabavu i sreću. Film ima fenomenalan soundtrack i fantastične kostime. Svakako ga preporučujem mladim ljudima koji se osjećaju pomalo izgubljeno u razdoblju odrastanja.

STUCK IN LOVE
Ovaj film je jedan od mojih novih favorita. Ispričane su ljubavne zavrzlame šestero ljudi koji pripadaju različitim generacijama. Film je u nekim trenucima zaista potresan, tako da vam neće škoditi nekoliko maramica. :) Nakon gledanja, vjerojatno ćete se zapitati jeste li ikada bili stvarno zaljubljeni, što stvarno želite učiniti sa svojim životom i koje ljude želite imati pored sebe. Dubokoumno, ali istinito. 

10 THINGS I HATE ABOUT YOU
Ako niste do sada, ovaj film svakako morate pogledati čim prije. Klasična ljubavna priča o dvoje srednjoškolaca koji se na početku ne podnose, a kasnije završe skupa. U ulozi glavnog lika pojavljuje se mladi Heath Ledger koji savršeno glumi neodoljivog australskog buntovnika. Što više možete poželjeti od filma!?

EASY A
Ne znam je li razlog mog obožavanja ovog filma moja opsesija sa Emmom Stone za koju smatram da je jedno od najsavršenijih bića koje je ikad hodalo ovim planetom ili presmiješne situacije u kojima se protagonistica nalazi. :)

MEAN GIRLS
Mean Girls je vjerojatno najpopularniji srednjoškolski ženski film. Ovo je klasik koji svaka djevojka mora pogledati. :)


Soffi

4 komentara :

  1. Vecina ovih filmova govori o americkim srednjm skolama, zar ne bi izbor trebao biti malo raznovrsniji i iskreno malo zreliji?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Naslov posta je "6 filmova koje bi svaka djevojka trebala pogledati", ne svaka žena. I sama sam srednjoškolka, a i blog većinom posjećuju djevojke moga uzrasta, tako da mi se ova lista filmova čini sasvim korektna. :)

      Izbriši
  2. nisam gledala singles i stuck in love, tako da cu obavezno pogledati :) hvala na sugestijama!!

    mfashionfreak♥blog

    OdgovoriIzbriši