subota, 12. listopada 2013.

YOUR MOMENTS



Protekla dva tjedna moj email sandučić bio je zatrpan pričama o vašim najboljim ovogodišnjim trenucima. Zaista sam uživala čitajući o romantičnim, tužnim, smiješnim događajima koje ste proveli u 2013. Srce mi se nakon svakog čitanja sve više i više rastapalo. ;)
Ispod možete pročitati neke od mojih omiljenih priča i saznati tko je osvojio DOT torbu! Također, kao što sam i obećala, jedna priča je opis mojeg najdražeg trenutka. Možda pogodite koja! :)

  • Nisam ga ništa pitala jer sam znala odgovor i znala sam da će me rastužiti. Pogledao me samo onako tužno i još me jednom poljubio. Izašla sam iz njegovog auta i dok sam odlazila plakala sam iznutra. Skupila sam snage i još ga jednom pogledala, a on mi se ohrabrujuće nasmijao. Taj osmijeh je bio najljepši, a ja sam sam se osjećala nikad jača.

  • Upoznali smo se prije dvije godine na maturalcu u Španjolskoj, u jednom cocktail baru na plaži dok smo oboje bili u dugim vezama. On iz jednog kraja Hrvatske, ja iz drugog. Prošlo je godinu dana tijekom kojih su se oboma dogodile velike promjene u životu. Godinu dana bez kontakta sve dok me prošlo ljeto nije slučajno ugledao na televiziji i odlučio mi se javiti. Uskoro slavimo prvu godišnjicu veze.

  • Kako je moj brat sedam godina stariji od mene, već godinama čekam da nas razveseli s bebačem i da napokon postanem teta. Ove godine napokon mi se ostvario taj san. Zaljubila sam se u nju istog trena kad su mi ju pedali u ruke. Nisam mislila da ju mogu voljeti više. Prilikom prvog babysittanja nasmiješila mi se kao pravi mali veliki čovjek i nastavila se smješkati sljedećih 20 minuta. Srce mi je naraslo 75679 puta. 

  • Potpuno sama na vrhu najvišeg i najstrmijeg vodenog tobogana dok mi kapljice kiše i lagani vjetar dodatno hlade već mokru kožu, ohrabrujem samu sebe. Spuštam se, grlim najbolju prijateljicu i ostatak dana provodim u potpunoj euforiji, nasmijana od uha do uha sa nenormalnom energijom i hrabrošću.

  • Živimo u različitim gradovima, on u Zagrebu, a ja u jednom "morskom". Došao je i taj kraj ljeta i on je morao otići. Pozdravili smo se na kolodvoru i on je ušao u autobus, a ja sam otišla. Nakon par minuta netko me snažno zagrlio s leđa i to je bio on. Rekao je: "Ne mogu te pustiti u suzama. Zaustavio sam autobus, izletio van i ostajem s tobom tu još par dana.".

  • Ove godine za 1.maj umjesto na roštilju sa prijateljima, bila sam na prosvjedu s mamom u Zagrebu na kojemu je bilo 10 tisuća ljudi. U jednom trenutku prodavačica koja radi u Konzumu izjurila je sa teškim suzama sa radnog mjesta na ulicu. Nije mogla vjerovati koliko ljudi sudjeluje u prosvjedu. Dok se svi zabavljaju za 1.maj na roštilju sa prijateljima, ona radi.

  • Kada se pomiriš sa najboljim prijateljem, a ni neznaš zbog čega ste se posvađali. Kad te isti podrži u svakoj, pa i u najglupljoj ideji.

  • Najljepši i najbolniji trenutak ove godine bilo je rođenje mog sina. Nakon tri godine braka, gubitka posla zbog trudnoće, 10 sati patnje u groznom rodilištu... On mi je došao u naručje i sada je cijeli svijet moj!

DOT torbu je osvojila Maja Milokanovič! 

Nadam se da ste uživali u čitanju ovih odličnih priča. :)

Soffi

Broj komentara: 8 :

  1. ti si cura s tobogana :)

    OdgovoriIzbriši
  2. divno! hoće li ih biti još?? Please? :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Woo! Al MiloKanoviĆ se čita haha :D
    prezime mi je bas komplikejsn.. :P

    hvala ti puno & ostale price su super! :***

    OdgovoriIzbriši
  4. Wow predivno! Toliko razlicitih emocija me je savladalo za ovaj jedan minut dok sam citala. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. koja je majina prica? ova sa kolodvorom?

    OdgovoriIzbriši