subota, 13. travnja 2013.

THE MAKE-UP TALK


Zaista ne volim eksprimentirati kada je u priči kozmetika. Smatram da se šminkam u skladu sa svojim godinama tako da vjerujem kako dobra maskara i korektor čuda rade. Kako me dosta čitatelja pita koji su mi najdraži kozmetički proizvodi, odlučila sam napraviti jedan ovakav kratak post jer svi mi volimo kupovati kozmetiku koja je "provjerena". 

MASKARA

Max Factor 2000 Calorie bila je moja prva i jedina maskara. Koristi ju moja mama, moje prijteljice i moja sestra. To je klasika sa kojom ne možete pogriješiti.

KOREKTOR

Max Factor Pan-Stick je također jedan od onih proizvoda koje koristim svaki dan. Savršen je za apsolutno sve nepravilnosti, od ožiljaka do podočnjaka. Ja ga koristim u nijansi "True Beige". Također sam i zavoljela Max Factor Mastertouch korektor za podočnjake koji je stvarno odličan, no jako se brzo troši.

PUDER

Nedavno sam nabavila novi puder i istog trena ga zavoljela. Max Factor Face Finity je izvrstan. Izdržljiv je tijekom cijelog dana, lagan je na koži, savršeno prekriva i nije skup. Koristim ga u nijansi "Beige 55".

TUŠ

Prije sam znala nositi klasičan "cat eye" skoro pa svaki dan, ali sada to činim samo za posebne prilike. Nedavno je teta mojoj sestri i meni poklonila L'oreal Super Liner Gel Intenza set sa bojom i kistićem. Boja je vodootporna, nije 24h izdržljiva kako piše, ali je sasvim u redu. Kist je savršeno precizan i jednostavan za korištenje. 
Također odlična alternativa je i roll-on pencil od Essence-a koja košta svega dvadesetak kuna a ultra praktična je za korištenje.

RUŽ, LAK I RUMENILO

Rumenilo je moj najdraži kozmetički proizvod. Kad bih morala odabrati samo jedan proizvod, odabrala bih rumenilo. Žene jednostavno izgledaju zdravije dok ga nose. Još uvijek tražim primjerak koji bi mi savršeno odgovarao.
Najčešće lakiram nokte u pastelne nijanse ružičaste, ljubičaste i boje kože. To mi osobito lijepo izgleda ljeti na preplanulu kožu.
Što se tiče ruževa, omiljeni su mi breskvasti i nježno ružičasti, a i prilično sam slaba na bilo kakav "mat" efekt.

Soffi

Broj komentara: 6 :

  1. Ovo je neki novi proizvod Pan Stick od MaxF?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da nije jer ga koristim već više od godinu dana. :)

      Izbriši
  2. Lepa boja ruza. KOja je nijansa u pitanju?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nebih znala jer sam ju dobila na poklon od prijteljice koja je kupila onaj makeup sanduk iz mullera pa joj ova boja nije odgovarala. :)

      Izbriši
  3. A koje rumenilo točno koristiš?
    Nije na slikama ako dobro vidim :D
    K.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sada koristim alverde (03 nijansa), traje godinu dana i odličan je ali ga nisam mogla naći u trenutku fotkanja. Svakome bih ga preporučila jer je također i organski proizvod.

      Izbriši