subota, 21. rujna 2013.

THE BEST MOMENTS


Ovaj natječaj sam planirala podijeliti sa vama tek na kraju godine, ali nisam mogla čekati više ni dana. Prijateljica Dorotea (DOT bags) i ja oduševljene sa fantastičnom rubrikom koju blogerica Sandra Beijer (Niotillfem) vodi, odlučile smo napraviti nešto slično i tu dolazi vaš dio posla.

Želim da razmislite i da se sjetite najboljeg trenutka, najbolje odluke, najbolje situacije u kojoj ste sudjelovali ove godine. Dobro razmislite, opišite taj trenutak u par rečenica i pošaljite mi na mail ( leonarda.komen@gmail.com ) ili u inbox na FB page-u.
Sve priče će biti objavljene na blogu bez imena autora. Tako da možete pisati o svim preslatkim trenucima, bez da itko skuži! Želim da i vi iskusite čitanje o malim stvarima koje ljudi svakodnevno proživljavanju i od kojih će vam se srce jednostavno rastopiti! Među pričama ću i ja ubaciti svoj najdraži trenutak, ali vam neću reći koja je moja priča! Možda pogodite! ;)

Najbolji trenutak će biti nagrađen DOT torbom! 

Kao primjer, prevela sam nekoliko priča Sandrinih čitatelja. Uživajte!

  • Bilo je to ove zime kada sam ga posjetila u Stockholmu u njegovom studentskom domu. Od autobusne stanice do njegove sobe trebalo nam je tri sata jer je svakih 10 metara stao da me poljubi.
  • Tramvaj se zaustavio pored jednog drugog. Kroz prozor mi se smiješio najljepši dečko kojega sam ikad vidjela. Namignuo mi je i tramvaji su nastavili voziti svaki u svom smjeru.
  • Zadnjih mjesec dana živim u prekrasnom stanu na kampusu sa svojom najboljom prijateljicom. Radimo tulume više puta tjedno i već smo par puta pozvale zgodne dečke na paštu Carbonaru u zoru.
  • Pred dvije godine na tumblr-u sam vidjela jednog dečka koji mi se isti tren svidio. Ovog proljeća sam ga ugledala na plesnom podiju jednoga kluba. Te večeri mi je prišao i prije dva tjedna smo proslavili pola godine veze.


Soffi

2 komentara :

  1. Jako zanimljiva ideja! Btw htjela sam te pitat, što ti misliš studirat? Gdje? Hvalaaa :)

    OdgovoriIzbriši