ponedjeljak, 8. studenoga 2010.

Zima

Mislim da je nesto najgore kada tek mrvicu zahladi i svi se oblace u one grozne tamne kapute i jednostavno cjeli grad postane taman i depresivan. Ako imate taman kaput, odvazite se i na glavu stavite neku kapicu npr. ciklama, zutu, plavu, zelenu ili ako bas niste pretjerano hrabri crvenu. Nekome ce to vjerojatno bit apslutno neodoljivo i mozda cete mu uljepsat dan. =)
Druga stvar cipele. Ja bas ne vjerujem u ono krpene starke se ne nose po zimi. Ali nije to za svakoga. Meni osobno nikad nije bilo nista, ni prehlada ni virozica, ali neke moj frendice su pol godine doma pile caj bolesne. Ali tu su i kozne starke, nisam bas neka velika ljubiteljica ali kad ih vidim na starijim zenama, presretna sam. Naravno tu su i cizme. Meni su omiljene one motoristicke. Al opet nije to za svakog. Samo da ne budu droljaste, previsoke ili na spic...to jednostavno nije ljepo za vidjet. Moram spomenut uggsice. Ako ih zelite kupit, kupite one nize prakticnije su i bolje izgledaju. Sto se tice boja crna, bez, smeda...(zemljani tonovi), nemojte eksperimentirat sa rozom ili ljubicastom, neizgleda dobro i tesko je za skombinirat.

4 komentara :

  1. evo još jedan posjet s Ljupkinog bloga ;)
    U početku je teško, dok te ne primjete... doć će i to, samo nemoj brzo odustat. Uostalom, češće ljudi čitaju blogove nego što ih komentiraju.

    A starke, eh, volim ih vidit na drugima, al na sebi ne baš. Mislim da koštaju puno s obzirom na kvalitetu i da nisu za zimu (imala sam ih u srednjoj), bar ne za zimogrozne :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja podupirem sve blogere početnike jer sam i ja sama jedna od njih :).
    puno sreće s blogom!!

    OdgovoriIzbriši
  3. joj ma daj sad sam u sedmom nebu kad vidim da mi neko cita. =)
    hvala na podrsci oba dvijema. <3

    OdgovoriIzbriši